FAQ

 • Jeg finner ikke de oppskriftene jeg leter etter, hva skal jeg gjøre?
  Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å finne en oppskrift som ikke finnes i vår søkemotor. Har du tips på siter får du gjerne høre av deg så skal vi se om vi kan indeksere disse.
 • Hvordan følger jeg oppskriften jeg har funnet på deres site?
  Vi er kun en søkemotor og kan dessverre ikke hjelpe deg med å lage maten fra oppskriften du har funnet. I steden for henviser vi til den bloggeren eller siten som eier oppskriften.
 • Hvor kan jeg finne oppskrifter fra en spesifikk blogg?
  Gå inn på matbloggstoppen og finn den bloggen som eier oppskriften du vil se, klikk deretter på bloggnavnet. Da blir du videresendt til listen med oppskrifter fra den bloggen. Om bloggen du leter etter ikke finnes på topplisten, kan du i steden for bruke søkefeltet på myTaste: Skriv in URL (URL for bloggen) eller Site (navnet på Bloggen) og trykk enter.
 • Hvem kan jeg kontakte om jeg har spørsmål rundt ingredienser/fremgangsmåte for en spesifikk oppskrift?
  myTaste samler uliek oppskrift fra blogger og siter. Om du har spørsmål vedrørende en spesifikk oppskrift, anbefaler vi at du kontakter den bloggeren eller den siten som eier oppskriften.
 • Hvordan kan jeg oppskriften sendt til meg?
  myTaste jobber nå med å opprette et nyhetsbrev og forhåpentligvis kommer funksjonen til å finnes om kort tid. Under tiden anbefaler vi at du besøker vår Facebook, https://www.facebook.com/myTasteNorge, der vi publiserer ulike oppskrifter fra myTaste og annet spennende hver dag. Klikk der på ”liker” for å se våre oppdateringer.
 • Hvordan sletter jeg brukerkonten min?
  Om du ønsker å ta bort din konto permanent, kontakt oss på info@mytaste.no og gi oss beskjed om at du vil ta bort kontoen. Se til å send mailen fra samme mailadresse som du brukte for å åpne kontoen, dette for at vi skal se at du er den rette eieren av kontoen.
 • Hvor finner jeg mine lagrede oppskrifter?
  Lagrede oppskrifter finner du i dine kokebøker på din konto. Logg inn på din konto, klikk på ditt brukernavn oppe i høyre hjørne og du kommer til din profil. Inne på din profil finner du alle dine kokebøker med de oppskriftene du har lagret.
 • Hvordan kan jeg abonnere på deres nyhetsbrev?
  myTaste jobber nå med å opprette en et nyhetsbrev og forhåpentligvis kommer funksjonen til å finnes innen kort tid. Under tiden anbefaler vi at du besøker vår Facebook, https://www.facebook.com/myTasteNorge, der vi publiserer ulike oppskrifter fra myTaste og annet spennende hver dag. Klikk på ”liker” for å se våre oppdateringer.